Akredytacje

Informujemy, że przyjmowanie jednorazowych wniosków akredytacyjnych na mecze fazy zasadniczej PlusLigi w sezonie 2017/2018 odbywa się za pośrednictwem platformy Accredito.com.

Accredito jest nowoczesną platformą komunikacji, która ułatwia przebieg informacji między biurem prasowym klubu a dziennikarzami. To tutaj będą pojawiać się wszystkie informacje prasowe oraz załączane będą materiały multimedialne do pobrania i tylko w systemie Accredito będzie można ubiegać się o akredytacje stałe, i jednorazowe. Te drugie będą uruchamiane przed kolejnymi spotkaniami i będziemy o nich informować na bieżąco.

Do platformy można dołączyć TUTAJ Jeśli dziennikarz posiada już konto w systemie - wystarczy, że doda do obserwowanych nasze biuro prasowe TUTAJ Więcej informacji dotyczących z korzystania z systemu Accredito.com przez dziennikarzy znajdą Państwo TUTAJ

Sponsor strategiczny

PGE

Szybki kontakt

Klub Piłki Siatkowej Skra Bełchatów S.A.

KPS Skra Bełchatów S.A.
ul. Dąbrowskiego 11