Akredytacje

Biuro Prasowe PGE Skry Bełchatów uprzejmie informuje, że rozpoczęliśmy przyjmowanie wniosków akredytacyjnych na fazę zasadniczą PlusLigi w sezonie 2017/2018. Proces jest prowadzony za pośrednictwem platformy Accredito.com. Tak jak w poprzednim sezonie, wyłącznie za jej pośrednictwem będzie można składać wnioski akredytacyjne na mecze naszej drużyny w roli gospodarza.

Accredito jest nowoczesną platformą komunikacji, która ułatwia przebieg informacji między biurem prasowym klubu a dziennikarzami. To tutaj będą pojawiać się wszystkie informacje prasowe oraz załączane będą materiały multimedialne do pobrania i tylko w systemie Accredito będzie można ubiegać się o akredytacje stałe, i jednorazowe. Te drugie będą uruchamiane przed kolejnymi spotkaniami i będziemy o nich informować na bieżąco.

Do platformy można dołączyć TUTAJ Jeśli dziennikarz posiada już konto w systemie - wystarczy, że doda do obserwowanych nasze biuro prasowe TUTAJ Więcej informacji dotyczących z korzystania z systemu Accredito.com przez dziennikarzy znajdą Państwo TUTAJ

Wnioski na akredytacje stałe będą przyjmowane do 30 września, do godz. 18:00. O przyznaniu akredytacji dziennikarze i fotoreporterzy zostaną poinformowani za pośrednictwem systemu Accredito.com.

Po zakończeniu fazy zasadniczej PlusLigi zostanie wydany komunikat ws. przyjmowania wniosków akredytacyjnych na rundę play-off lub zachowania ważności otrzymanych akredytacji.

Sponsor strategiczny

PGE

Szybki kontakt

Klub Piłki Siatkowej Skra Bełchatów S.A.

KPS Skra Bełchatów S.A.
ul. Dąbrowskiego 11